חלבון מי גבינה
חלבון מי גבינה מסייע להעלות במשקל נטו שריר, כאשר מדובר בשיפור, הכוח שלך גודל, סיבולת, כמובן שמדובר בשילוב משטר אימונים רציני.חלבון מי גבינה: הינו מקור עשיר בחומצות אמינו, ספיגה טובה יותר של חומצות אמינו, כלומר דלק לשרירים יעיל יותר. שרירים אלו חומצות אמינו המפתח תמיכה בבנייה התאוששות.
אבקת חלבון מי גבינה 100% הוא באיכות מעולה אולטרא-מסוננים מי גבינה מרוכז חלבון. חלבון מי גבינה נחשב למלך של כל החלבונים פיתוח גוף. חלבון מי גבינה יש פרופיל חומצת אמינו טוב יותר, גבוה יותר (25%) BCAA (לאוצין, isoleucine, valine) ריכוז מאשר כל מקור חלבון אחר.
צריכת אבקת חלבון מי גבינה מיד לאחר אימון היא דרך מצוינת לעזור לזרז את השיקום וההתאוששות של השרירים. חלבון מי גבינה של סקייתיק נוטריישין הוא פרופיל חומצות אמינו מעולה עבור ביצועים פיזיים ופעילות ספורט מאומצת.
בכדי להגיע לריכוזים גבוהים של חלבון כמו שיש – צריכים לסנן עשרות ליטרים של חלב. חלבון מי-הגבינה הוא החלבון הטוב ביותר לבניית רקמות ושרירים בגוף.
אבקת חלבון מי גבינה הוא אידיאלי עבור התאוששות שריר מהירה יותר בעת ואחרי אימון כפי שאתה בוודאי יודע, השריר מתפרק בעת פעילות גופנית. מטרת התרגיל היא להעמיס ולמצות את השרירים כך שהם יהיו חזקים מכפי שהיו בעבר.
חלבון מי-גבינה מסייע להפרשה טבעית של הורמון הגדילה (GH) העובר מטבוליזם בגוף ל- IGF-1 הבונה שרירים.
אבקת חלבון מי גבינה מכיל quadrapeptides, אשר הוכחו להיות השפעה משכחי כאבים, ובכך כאבי שרירים לאחר אימון אינטנסיבי יכול להיות ירידה. פרופיל חומצת אמינו 100% מי גבינה חלבון של" הוא מצוין, הוא מכיל 47.5% מה שנקרא חומצות אמינו אנבוליים (BCAAs, ארגינין, גלוטמין וטירוזין).
חלבונים: יתרון הספיגה המהירה של החלבונים, לעיתים יכול להיות גם החסרון, העיקרי בצריכת חלבון מי-גבינה! צריכת חלבון מי גבינה: שהרי חלבון מי גבינה פועל לטווח זמן הקצר מאוד ואינו מסייע לשמירה מפני פירוק רקמת השריר לאורך שאר היום או מספר שעות לאחר האימון.
חלבון החלב (חלבון קזאין – Casaine): הוכח שבחלבון הקזאין במחקרים כקומפלקס חלבוני האנטי-קטבולי (מונע פירוק שרירים) ומשתייך לטובים ביותר שקיימים בשוק (למעט חלבון סויה).
חלבון הקזאין מתפרק במערכת העיכול במשך 6-7 שעות תוך הזרמת חומצות אמינו במנגנון השהייה איטי לזרם הדם, כך החלבון קזאין אחראי למניעת פירוק השריר בזמן המנוחה שלנו לאורך שעות היום ובמיוחד בלילה בזמן השינה.
החלבון קזאין צריך להגיע בצורתו הטבעית, כגון: קזאין מיצלרי – כך אנזימי העיכול שלנו מכירים אותו והוא נספג בצורה הטובה ביותר במערכת העיכול.
במחקרים שנעשו נמצא כי תשלובת חלבונים מיד לאחר אימון מאפשרת התאוששות ובנייה מהירים ואיכותיים יותר.
חלבוני החלב – מי גבינה וקזאינים חלבוני החלב הינם הקזאינים (80% מהחלבונים) ומי הגבינה- Whey(20% מהחלבונים).
|